Kućica na Kneji

Kućica na Kneji
Kneja je Sportsko rekreacijski centar udaljen 8 km od grada Ogulina i nalazi se na planinarskoj stazi od Ogulina do Kleka. Na Kneji se održava niz sportskih i društvenih događanja, kao i redoviti moto susret Moto kluba Vještice. Kućicu na Kneji koriste članovi Skijaškog kluba Ogulin za druženja i organizaciju raznih manifestacija.
Usred guste bukove šume na tihom i mirnom području nalazi se i kućica Skijaškog kluba Ogulin. Ovaj objekt često koriste ostale sportske udruge i građani za organizaciju proslava rođendana i ostalih prigoda. Kućica je i obavještajna točka HGSS-a s kojom Skijaški klub Ogulin ima odličnu dugogodišnju suradnju. U kućici se nalazi i 6 ležajeva pa ju često koriste i planinari kao prenoćište prilikom planinarenja ogulinskim krajem.
Kneja
Kućica na Kneji
Kućica je izgrađena 80-tih godina prošlog stoljeća i zbog devastacije je dovedena u ruševno stanje. 05. Ožujka 2014. godine Skijaški klub Ogulin dobio ju je na korištenje i u nizu volonterskih akcija članova Skijaškog kluba Ogulin kućica je potpuno obnovljena i postala je prepoznatljiv objekt u Sportsko rekreacijskom centru Kneja. Članovi Skijaškog kluba Ogulin, zajedno sa članovima Moto kluba Vještice, redovno svake godine kose i uređuju cijelo područje Sportsko rekreacijskog centra Kneja.

Za više informacija oko korištenja kućice, slobodno se obratite Branku Vučić na broj:

099 8853842
Copyright © 2024 Skijaski Klub Ogulin
Dizajn i izrada: Webkod Art