Snježni top na skijalištu Vučići

Nakon deset godina upornog volonterskog rada članova Skijaškog kluba Ogulin 14.01.2021 na skijalištu Vučići zabilježen je povjesni događaj jer je po prvi puta proradio top za umjetno zasnježivanje čime je skijalište dobilo mogućnost produženja skijaške i sanjkaške sezone na radost svih posjetitelja, a ponajviše onih najmlađih zbog kojih je ovo skijalište i stvoreno.

Cijelu 2020. godinu članovi Skijaškog kluba Ogulin u tajnosti su pripremali ovaj pilot projekt u čiju provedbu je uložen veliki broj volonterskih sati . U nazočnosti brojnih članova i posjetitelja u večernjim satima na radost svih top je proradio i bacio prve pahulje umjetnog snijega na ovo malo ogulinsko skijalište.

Cijeli projekt bio je iznimno zahtjevan i članovi kluba zahvaljuju se brojnih sponzora koji su pomogli u nabavi opreme kao i gradu Vrbovskog koji je iznajmio top Skijaškom klubu Ogulin.

Skijlište Vučići postaje sve prepoznatljivija zimska turistička lokacija širom Hrvatske i u Ogulinu se je ovih dana tražio ležaj više što je sigurno pokazatelj da ovo skijalište ima svijetlu budućnost.

Datum objave: 14.01.2021
Copyright © 2024 Skijaski Klub Ogulin
Dizajn i izrada: Webkod Art